Acțiuni întreprinse pentru dezinfectarea zonelor publice din  Baia Mare!

Acțiuni întreprinse pentru dezinfectarea zonelor publice din  Baia Mare!

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș :

“Am continuat și astăzi, dar vom derula și în perioada care urmează acțiuni de dezinfectare a zonelor publice în municipiul Baia Mare: locuri de joacă, mijloace de transport în comun (autobuze și troleibuze), piețele și halele agroalimentare, băncile de pe domeniul public și foișoarele. Astăzi am dezinfectat și clădirile unde își desfășoară activitatea Administrația Publică a Municipiului Baia Mare. Toate acestea, pe lângă celelalte măsuri luate la nivel local pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu acest nou virus care face ravagii la nivel mondial.

Cum am anunțat și în comunicarea de ieri către dumneavoastră, însă reiau pentru a mă asigura că informațiile ajung la cât mai mulți cetățeni, vom continua cu acest tip de activități zilnic, cât situația o va impune. Le mulțumesc din suflet tuturor băimărenilor angrenați în desfășurarea acestor acțiuni, și nu numai. Avem grijă de noi și de familiile noastre în aceste zile, respectând măsurile impuse de autorități, dar ne asigurăm și de tot ceea ce ține de bunăstarea întregii comunități.

Începând de luni, 16 martie, vom efectua acțiuni de curățenie generală și ulterior dezinfecție a tuturor spațiilor cu destinație educațională (creșe, grădinițe, școli, licee, colegii, universități și spațiile de cazare ale elevilor și studenților), centrele sociale ale municipiului, precum și Teatrul Municipal.

Vom identifica resurse financiare pentru ca, tot săptămâna viitoare, să organizăm curățenia și dezinfecția locuințelor administrate de Primărie. Mai mult, o măsură importantă și benefică pentru comunitate, pentru cetățeni, va fi intervenția pe care o organizăm în spațiile comune (holuri, mâini curente – balustrade, scări, uși de intrare, pardoseli) din toate blocurile de locuit din Baia Mare.

Vă asigur că atât eu, primarul municipiului Baia Mare, cât și colegii mei din administrația locală, suntem aici pentru dumneavoastră. Vom face tot ce e omenește posibil, dar și mai mult, pentru a proteja comunitatea noastră, fiecare cetățean în parte. Demersurile noastre au însă nevoie de sprijin. De sprijinul vostru. Vă rog să respectați măsurile dispuse de autoritatea locală și de autoritățile naționale. Respectați regulile cu privire la igiena personală, dar și celelalte recomandări care au ca scop prevenirea îmbolnăvirilor cu acest nou tip de Coronavirus.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.