Acţiuni pentru combaterea comerţului ilicit

politia-localaLa Recea, poliţiştii au acţionat ieri pe raza comunei pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Ei au verificat persoanele fizice şi juridice care desfăşoară activităţi comerciale şi au constatat opt contravenţii. De asemenea, ei au desfăşurat activităţi în traficul rutier pentru depistarea persoanelor care transportă produse alimentare şi nealimentare fără documente de provenienţă şi au constatat cinci contravenţii. Valoarea totală a amenzilor este de 1300 lei.

O acţiune similară a fost desfăşurată şi în municipiul Sighetu Marmaţiei de către poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor. Ei au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comercializării alcoolului şi băuturilor alcoolice şi a altor produse accizabile şi au verificat 10 agenţi economici. Pentru abaterile constatate poliţiştii au aplicate şase sancţiuni contravenţionale şi au confiscat ţigări în valoare de 244 de lei.

La Ocna Şugatag, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit pe principalele artere rutiere din zona de responsabilitate. Au fost verificate 20 de autovehicule şi au fost constatate contravenţii privind ordinea şi liniştea publică, activităţile de comerţ şi circulaţia pe drumurile publice. Totodată au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 400 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.