Acţiuni pentru siguranţa participanţilor la trafic

Peste 130 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în acest week-end, participanţilor la trafic care au fost depistaţi de poliţişti în timp ce circulau fără a respecta normele rutiere.

Pe DN 1C Baia Mare-Şomcuta Mare, DJ108A Ardusat-Fărcaşa şi DN18 Vişeu de Sus-Moisei, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză. Folosind pistolul radar, poliţiştii au depistat 55 de depăşiri ale limitei de viteză iar în 11 cazuri şoferii au rămas fără permisele de conducere.

Acţiuni similare au avut loc şi la Seini, la Sarasău şi pe DN 19 la Săpânţa. La Cavnic, poliţiştii rutieri au acţionat împreună cu specialiştii Registrului Auto Român – filiala Maramureş, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor aflate în circulaţie, iar în şase cazuri în care au fost constatate nereguli, au fost retrase certificatele de înmatriculare.

În urma controalelor efectuate poliţiştii au aplicat 134 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 85.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.