Activităţi desfăşurate de poliţiştii rutieri

Poliţiştii rutieri, aflaţi ieri la datorie, au intervenit pentru soluţionarea a două accidente rutiere sesizate şi au întocmit dosare penale pentru infracţiunile de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice constatate. De asemenea, poliţiştii rutieri din Baia Mare şi Târgu Lăpuş au aplicat, pentru neregulile constatate, sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 15 000 de lei, au reţinut 13 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare. 

În jurul orei 12.30, poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Dragoş Vodă din oraş. Poliţiştii deplasaţi la locul faptei au constatat că un tânăr de 23 de ani din Cavnic, aflat la volanul unui autoturism, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un parapet din beton. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat pe plafon.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere de 15 ani care, datorită leziunilor suferite a fost transportată la spital unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.