Actorii băimăreni vor presta și în acest weekend pentru public. Ce au pregătit aceștia?

Vineri, 25 martie de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal, le puteți urmări pe doamnele din spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu, scenografia Mihai Vălu.

Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

 

Spectacolul  ”Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor. 

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

 

Sâmbăta, 26 martie, de la orele 10.00 și 11.30 și duminică, 27 martie, de la ora 10.00, cei mici sunt așteptați la sala Teatrului de Păpuși, la spectacolul ”Elefănțelul curios” de Nina Cassian, regia Eugen Cîmpeanu.

Din distribuție fac parte actorii Irina Oțoiu, Liliana Voș, Iulian Bulancea, Vlad Crișan, Carmen Bulancea și Ruxandra Lăzărescu.

A fost odată, demult, un elefanțel foarte curios. Într-o zi s-a trezit cu o nouă întrebare: „Ce mănâncă crocodilul seara?” Așa că a plecat prin pădure să întrebe animalele pentru a primi răspuns la întrebarea sa.

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși / Durata: 60 de minute / Preț bilet: 7 lei

 

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, este programat spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda, scenografia Mihai Vălu.

Din distribuție fac parte actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi și George Olar.

 

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

 

Duminică, 27 martie, de la ora 19.00, la teatrul băimărean este sărbătorită Ziua Mondială a Teatrului, iar publicul este invitat la spectacolul ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri” de Lukas Bärfuss, regia Tudor Dreve. 

Din distribuție fac parte actorii Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin.

 

”Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații.” 

Spectacolul se joacă în sala mare.  Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși ,                              20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă / 25 lei la premieră.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00
Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.