Actorul băimărean, Levente Molnar a obținut marele premiu de la Cannes!!!

levente molnar (1)După premiul câștigat la Cannes de actorul băimărean, Levente Molnar, Maramureș Jurnal a obținut în exclusivitate pentru cititorii noștri un interviu cu cel mai cunoscut actor în Europa, actor care este un băimărean cu care toți ne mândrim. Nu este ușor să ajungi în varful ierarhiei, să fii atât de cunoscut și, în același timp, să râmâi atât de modest.

Levente Molnar este în plină glorie și reușește să te captiveze, să te impresioneze prin ceea ce îți spune, prin sinceritatea de care dă dovadă. Sperăm să-l vedem și pe scena teatrului din Baia Mare, aici unde managerul instituției de cultură, Claudiu Pintican se straduiește să aducă publicul la spectacole.

Levente Molnar este înainte de toate un profesionist, un actor care merită văzut în spectacolele pe care le pune în scenă, un actor cu perspective înălțătoare și pentru viitor și care, cu siguranță, va fi tot mai cunoscut în timp. Levente Molnar, înainte de toate, este un băimarean și suntem mândri că putem spune că este ”actorul nostru”.

,, Doresc sa raman deschis, curios, interesat la lumea din jur’’’

Rep: Domnule Levente Molnar, sunteț cel mai cunoscut actor băimărean care a cucerit Europa. Cum vă simțiți, în această postură, după premiul câștigat la Cannes?

Levente Molnar: Dacă întrebarea întradevăr conține o mare doză de adevar (nu știu, nu am cercetat încă subiectul – de a fi cel mai cunoscut actor cu origini băimărene din Europa), acest fapt mă onorează, la fel cum mă onorează și aceste premii câștigate alături de echipa care a realizat acest film. Cum mă simt după Cannes? Eu zic că nu am reușit încă să-mi revin din multitudinea de stări fericite prin care am avut norocul să trec. Mă simt copleșit de modul în care a fost primit rodul muncii noastre, mă simt onorat, norocos. Este un moment de mare bucurie.

Rep: Cui dedicați acest premiu? Vă gândiți și la comunitatea băimăreană?

Levente Molnar: Dacă ar trebui să dedic acest premiu – din poziția de parte a echipei de creație, deci parte din premiu – l-aș dedica tuturor oamenilor, tuturor comunităților cu care am avut onoarea să lucrez, am avut și voi avea de-a face de-a lungul timpului.

Rep: Abraham Warsawski a fost rolul cel mai greu pe care l-ați interpretat vreodată?

Levente Molnar: Nu a fost un proces de creație și de muncă ușor pe acest rol. Consider că a fost un rol care a avut dificultățile lui. Fiecare le are. Nu aș ierarhiza.

Levente Molnar: ”Vreau să lucrez, să petrec mai mult timp cu cei dragi, să mă simt bine, să iubesc”

Rep: Ce s-a schimbat în viața dumneavoastră după ce pelicula „Son of Saul” a câștigat Marele Premiu al Juriului la Festivalului Internaţional de Film de la Cannes?

Levente Molnar: Absolut nimic și nici nu îmi doresc să se schimbe radical ceva. Viața e o continuă schimbare oricum. Niciodată nu putem ști ce ne aduce ziua de mâine. Doresc să rămân deschis, curios, interesat la lumea din jur.

Rep: Sunt șanse să vă vedem pe scena Teatrului Municipal din Baia Mare într-un viitor apropiat?

Levente Molnar: Această întrebare se referă la viitor, asupra căruia nu am și nici nu-mi doresc să am control. Se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple. Daca acest lucru este printre ele, atunci da.

Rep: Care sunt proiectele dumneavoastra pe viitor?

Levente Molnar: Să lucrez, să petrec mai mult timp cu cei dragi, să mă simt bine, să încerc să evit problemele de sănătate, să iubesc etc. Acesta este programul meu larg pentru viitor și încerc să mă țin de el.

Rep: Un gand pentru cititorii ziarului Jurnalmm?

Levente Molnar:  Țin să vă mulțumesc pentru interesul acordat și să transmit prin intermediul ziarului, cititorilor Jurnalmm, salutările mele sincere și numai gânduri bune.

Marcel Cozmuța

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.