Acuzaţii grave: Vezi cum se mânăresc EXTRAGERILE LOTO!!!!

EXTRAGERI LOTO. Acuzaţii grave: „Aparatul permite TRUCAREA rezultatului”. Ce dezvăluie un fost consilier de la Loterie

Scandaluri în lanţ la Loteria Română. Pentru prima oară, joi, 10 decembrie, televiziunea publică nu a difuzat în direct extragerea, lucru care a reînviat teoria potrivit căreia jocurile sunt măsluite, cu ajutorul suflantei şi al softului. Sorin Constantinescu, fost consilier la Loteria Română, a spus, sâmbătă, la România TV, că nu se pune problema unei măsluri a jocului la extragerea de joi, dar a arătat că Loteria Română se prăbuşeşte, are echipamente foarte vechi şi îşi pierde credibilitatea. Pe de altă parte,  scriitorul Ion Coja, fost senator, spune că „aparatul permite trucarea rezultatului”.


Tragerea loto de joi, 10 decembrie 2015, programată de la ora 18.00, nu a fost transmisă în direct de televiziunea publică. Reprezentanţii Loteriei Române au spus că situaţia a fost generată de problemele tehnice întâmpinate de TVR.

Un fost consilier al Loteriei Române a comentat incidentul, la România TV, dar a arătat că nu se pune problema unei măsluiri a jocului, ci a fost pur şi simplu o defecţiune tehnică.

Nu se pune problema unei măsluiri a jocului, a fost o greşeală mare pentru că nu au arătat tragerea şi pe urmă au anunţat rezultatul. Normal că se creează suspiciuni şi oamenii consideră că ceva nu este în regulă. Trebuiau să amâne extragerea până când se remedia defecţiunea. Loteria se prăbuşeşte de vreo 2-3 ani încoace, are echipamente foarte vechi şi merge din ce în ce mai rău. Îşi pierde credibilitatea şi nu e bine”, a declarat la România TV, Sorin Constantinescu, fost consilier la Loteria Română.

Pe de altă parte, sunt voci care susţin că jocurile Loteriei pot fi foarte uşor măsluite.

„S-a făcut o comisie de audit la Academia de Ştiiţe Economice şi s-a spus clar, aparatul permite trucarea rezultatului. Aparatele acelea sofisticate ar putea fi înlocuite cu o urnă din care extragerea să se facă la vedere, cu ajutorul unui copil care să scoată bilele din urnă sau o personalitate publică, cum se făcea înainte de 1990”, a spus scriitorul Ion Coja, fost senator, la România TV.

sursa:rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.