Adaptarea vitezei la condiţiile de drum şi trafic, mai importantă decât legea

Să ajungi la destinaţie în siguranţă este mult mai important decât să ajungi în cel mai scurt timp! Conducerea cu viteză este una dintre greşelile pe care o fac şoferii, fără a realiza întotdeauna pericolul la care se expun. Graba lor poate avea consecinţe dintre cele mai grave. Ieri, 20 iunie, poliţiştii au înregistrat un nou accident grav de circulaţie, produs pe fondul depăşirii limitei de viteză.

În jurul orei 19.20, poliţia a fost sesizată că pe D.C.32, în localitatea Ciocotiş, s-a produs un accident de circulaţie. Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 28 de ani, care se deplasa cu un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens. Apoi, a părăsit partea carosabilă prin stângă şi s-a izbit frontal de capătul unui podeţ şi de stâlpul porţii de acces al unui imobil.

În urma impactului, tânărul de la volan a fost grav rănit şi transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a rămas internat. Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Lui i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.