„Adevărații noștri adversari politici sunt PNL și Klaus Iohannis, iar lupta de abia începe”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu la conferința PSD Neamț

pnl„Adevărații noștri adversari politici sunt PNL și Klaus Iohannis, iar lupta de abia începe”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu la conferința PSD Neamț
„Am intrat în Partidul Social Democrat la 18 ani pentru că sunt convins că valorile stângii politice – solidaritatea și bunăstarea – definesc nevoile din societatea românească. Când am argumente, nu ezit să critic lipsa de profesionalism a președintelui Klaus Iohannis pe situații clare precum Grecia sau Schengen. Din păcate, nu toți o facem suficient. Mi-am dat seama că după ce am pierdut bătălia pentru prezidențiale am abandonat lupta, deși războiul nu era gata.

Adevărații noștri adversari politici sunt PNL și Klaus Iohannis, iar lupta de abia începe. Această bătălie nu este despre oameni, ci despre viziuni diferite asupra societății, o luptă între noi, social și mai ales democrați, și un centralism autoritar bazat pe mitul liderului mesianic. Spre exemplu, pe subiectele Grecia, Schengen sau Codul Fiscal au fost luate decizii, deși nu a existat nicio consultare publică și chiar dacă atribuțiile prezidențiale presupun dialog și echilibru”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu în cadrul conferinței județene a PSD Neamț.

Explicând poziția sa în perspectiva Comitetului Executiv Național al PSD, europarlamentarul susține o formulă de echipă.

„După atâția ani de politică, nu cred că funcțiile sunt importante. Partidul Social Democrat are lideri mult mai competenți decât cei ai PNL. Pentru a fi însă puternici, avem nevoie de toți”, a explicat poziția sa eurodeputatul Victor Negrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.