ADMITERE ȘCOLI POSTLICEALE M.A.I.-ianuarie 2018

Ministerul Afacerilor Interne, organizează în premieră o sesiune de admitere, în ianuarie 2018, la școlile de agenți și subofițeri. Din cele 2800 de locuri scoase la concurs, 300 sunt alocate Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție  Civilă ” Pavel Zăgănescu” Boldești.

Astfel, tinerii care doresc să urmeze o carieră militară pot deveni viitorii pompieri salvatori, prin grija dascălilor de prestigiu  ai unității de învățământ aflată în subordinea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Beneficiarii unui sistem de învățământ de cele mai înalte standarde, de condiții optime pentru servirea mesei, odihnă și studiu, doritorii pot depune cererile de înscriere, până la data de 05 decembrie 2017, la sediile inspectoratelor pentru situații de urgență din localitățile de domiciliu, pentru cele 275 de posturi de subofițeri de pompieri și protecție civilă și 25 de posturi de maiștri militari auto. Din totalul locurilor alocate viitorilor subofițeri , candidaților de etnie romă le sunt alocate două locuri în cadrul școlii.

Recrutarea candidaților se va realiza, în funcție de domiciuliu, respectiv reședința acestora, prin intermediul structurilor de resurse umane existente în fiecare inspectorat, departamente unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor, inclusiv actele care să ateste studiile solicitate.

Concursul de admitere va avea loc în intervalul 13-21 ianuarie 2018, perioadă în care candidații vor parcurge contravizita medicală, probele sportive și testul scris pentru verificarea cunoștințelor. Mai multe detalii despre desfășurarea concursului se pot obține de pe site-ul IGSU, www.igsu.ro și site-ul ISU Maramureș, www.isumm.ro , www.scoaladepompieri.ro , site-ul școlii de subofițeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.