Adrian MUTU a fost condamnat LA 14 LUNI DE ÎNCHISOARE!

mutuZiarul italian La Nazione  a publicat astăzi o veste care nu pică deloc bine fotbalistului român Adrian Mutu și fanilor acestuia. Românul a fost condamnat astăzi de un tribunal din orașul Florența la 14 luni de închisoare cu suspendare precum și la plata unei amenzi de 15 mii de euro, ca urmare a unei altercații la care a participat în anul 2010.

În aceea perioadă fotbalistul roman evolua la clubul Italian de fotbal din Serie A, AC Fiorentina. Cunoscut pentru numeroasele sale escapade nocturne Adrian Mutu nu a făcut rabat de la petreceri nici în orașulFlorența unde l-a bătut pe un ospătar al unui club de noapte local.

Totul s-a petrecut în clubul Full-up undefotbalistul roman a petrecut până spre dimineață apoi a refuzat să plătească nota de plată. Conform declarațiilor unuia dintre managerii clubului Mutu l-a lovit pe ospătarul kosovar cu pumnul în față și apoi i-a aplicat acestuia o lovitură de picior, chiar dacă ospătarul se afla la pământ. Apoifotbalistul roman s-a urcat în bolidul de lux pe care îl conducea și a plecat ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

 Ospătarul, pe nume Berat Racaj a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare pentru  a se recupera după bătaia primită. Chiar dacă acum aproape 3 ani de zile un apropiat alfotbalistului roman dezvăluia presei că cei doi au căzut la întelegere pentru o sumă derizorie (aproximativ 2000 de euro) se pare că adevărul este cu totul și cu totul altul. Apropiatul lui Mutu a mai sugerat că ospătarul a folosit banii pentru a își face o operație estetică de refacere a nasului.

Din câte se pare nu s-a întâmplat chiar așa deoarece Adrian Mutu tocmai ce a fost condamnat la 14 luni de închisoare cu suspendare de tribunalul florentin și odată cu acestă condamnare la plata unei amenzi. Această condamnare mai aruncă o pată neagră pe cariera lui Adrian Mutu, umbrită de numeroasele scandaluri în care cel poreclit odată “briliantul” a fost implicat.

Adrian Mutu a primit această veste în India acolo unde evoluează la formația de fotbal  Pune City .

sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.