ADVERTORIAL: Deputatul Todoran: Ministerul Tineretului şi Sportului să rezolve situaţia Sălii Polivalente „Lascăr Pană” şi a terenului de atletism!

Deputatul PMP Adrian Todoran : „În 2015, Baia Mare a preluat în domeniul public al Municipiului mai multe baze sportive aparţinând Ministerului Tineretului şi Sportului. După doi ani, Ministerul a solicitat ca o parte din baze să treacă înapoi în domeniul public al statului, în vederea realizării unui centru naţional de excelenţă sportivă.

Astfel, în august, 2017, Consiliul Local Baia Mare a aprobat transferul Sălii Polivalente „Lascăr Pană” şi a terenului de atletism aflat în vecinătate, hotărârea fiind comunicată Ministerului. De atunci, a trecut mai bine de o jumătate de an, însă oficialii de la Bucureşti nu au încheiat actele, în vederea preluării celor două obiective”.

„‘Nu înţeleg ce mai aşteaptă cei de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Nu pricep de ce nu vin să preia această clădire, dacă tot au solicitat-o. 

În cursul acestei săptămâni, voi adresa o interpelare ministrului Ioana Bran, în vederea clarificării acestei situaţii. Şi îi voi cere să îmi comunice şi care sunt responsabilii din Minister ce au aruncat dosarul cu preluarea bazelor sportive băimărene, într-un sertar, şi l-au lăsat acolo. Sau poate ne va oferi explicaţii domnul Cosmin Butuza, băimăreanul care este secretar de stat în Minister. Sunt sigur că şi dânsul cunoaşte situaţia”

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.