ADVERTORIAL: Interpelare-protest a deputatului Duruș pe tema DN 18

Deputatul USR de Maramureș, Vlad Emanuel Duruș, a depus luni o interpelare-protest adresată ministrului transporturilor, Lucian Șova, pe tema investiției derulate pe DN 18. Tronsoanele Baia Mare – Sighetu Marmației și Moisei – Iacobeni au fost tăiate și în 2018 de la finanțare, deși ele aveau ca termen de finalizare mijlocul acestui an.

Situația este una deosebit de gravă și întărește ideea că Guvernul PSD – ALDE este incapabil să gestioneze problemele de infrastructură. Prin întârzierile provocate investiției de pe DN 18, prin nealocarea sumelor necesare finalizării lucrărilor în acest an, se produc pagube economiei din zonă. Turismul între doua provincii de o importanță deosebită la nivelul României, Maramureșul Istoric și Bucovina, este grav afectat.

Interpelare în Parlament pe tema DN 18

Am depus luni o interpelare adresată ministrului transporturilor, Lucian Șova, pe tema investiției derulate pe DN 18. Tronsoanele Baia Mare – Sighetu Marmației și Moisei – Iacobeni au fost tăiate și în 2018 de la finanțare, deși ele aveau ca termen de finalizare mijlocul acestui an. Guvernul PSD – ALDE minimalizează importanța acestei investiții pentru partea de nord a țării și anulează speranțele la dezvoltare a unor comunități importante din Maramureșul Istoric și Bucovina.Situația este una deosebit de gravă și întărește ideea că Guvernul este incapabil să gestioneze problemele de infrastructură. Prin întârzierile provocate investiției de pe DN 18, prin nealocarea sumelor necesare finalizării lucrărilor în acest an, se produc pagube economiei din zonă.E inacceptabilă atitudinea pe care o manifestă constant Ministerul Transporturilor față de județul pe care-l reprezint în Parlament. Maramureșul nu are aeroport funcțional de peste 27 de luni. Maramureșul nu este cuprins în niciun proiect aflat în derulare pe autosrăzi sau drumuri rapide. De 7 ani ministerul derulează o investiție pe DN 18, tronsonul Baia Mare – Sighetu Marmației, care trebuia să fie gata în 4 ani. Situația este similară din punct de vedere al dublării termenelor de execuție și în celelalte cazuri enumerate mai sus. Sunt convis că maramureșenii merită mai mult respect decât le oferă Guvernul PSD – ALDE. Mândria maramureșenilor este călcată în picioare și sunt desconsiderați.

Publicată de Vlad Emanuel Durus pe 14 Martie 2018

E inacceptabilă atitudinea pe care o manifestă constant Ministerul Transporturilor față de județ. Maramureșul nu are aeroport funcțional de peste 27 de luni. Maramureșul nu este cuprins în niciun proiect aflat în derulare pe autosrăzi sau drumuri rapide. De 7 ani ministerul derulează o investiție pe DN 18, tronsonul Baia Mare – Sighetu Marmației, care trebuia să fie gata în 4 ani.

Situația este similară din punct de vedere al dublării termenelor de execuție și în celelalte cazuri enumerate mai sus. Sunt convis că maramureșenii merită mai mult respect decât le oferă Guvernul PSD – ALDE, măcar pentru simplu fapt că au votat în proporție de 43% reprezentanții PSD la ultimele alegeri generale. În momentul maramureșenii sunt călcați în picioare și desconsiderați.

(P)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.