ADVERTORIAL: Senatorul PMP  ,  Severica Covaciu :  “ Așa Guvern n-a avut  România niciodată, tot ce e bun  s-a topit în proasta guvernare “

ADVERTORIAL: Senatorul PMP  ,  Severica Covaciu :  “ Așa Guvern n-a avut  România niciodată, tot ce e bun  s-a topit în proasta guvernare “

Prezentă  la alegerile locale ale organizaței  Partidului Mișcarea Poporului  Ulmeni, organizate în 20 ianuarie 2018, senatorul Severica Covaciu a tras un semnal de alarmă asupra activității guvernamentale și  politicii instabile ale PSD-ului , care afectează o țară întreagă :

“După un an de mandat ca și senator, mi-e  greu să vin în fața dumneavoastră să vă spun că acolo în Parlamentul României , lucrurile funcționează foarte bine , că împreună cu Guvernul, care azi ne conduce, facem legi bune pentru voi.

Că am făcut o serie de legi, acte normative care au trecut și azi vă fac vouă viața mai ușoară,. Din păcate ceea ce se întâmplă la cel mai înal nivel , acolo în București, vedeți și dumneavoastră în viața de zi cu zi  pe posturile de televiziune, este un șoc , la care nici noi cei din opoziție nu ne-am fi putut imagina, vreodată.

Iată că din 6 în 6 luni,  nu reușim să ne dezmeticim bine, să-i cunoaștem pe cei pe care i-am nominalizat, nu reușim să vedem ce miniștri pun , nu reușim să le vedem performanțele, sau, mă rog, să vedem lipsa performanțelor, că iar se schimbă.

Deci, cred că este de neimaginat ,  așa Guvern n-a avut  România niciodată.

 Toate creșterile salariale, toate creșterile de pensii și  alte facilități care s-au făcut , astăzi vreau să vă spun că nu se bucură absolute nimeni  de ele , s-au topit în proasta guvernare. Și am să vă spun de ce, inflația este astăzi peste 3%,, deficitul bugetar este unul foarte mare, avem deficit de 13 miliarde euro , cu 2 miliarde mai mult față de  nivelul anului trecut, o creștere a împrumuturilor de peste 2 miliarde. Nu  avem investiții de la stat în ceea ce privește infrastructura  în autostrăzi, regularizări de drumuri, în spitale și  școli , totul este de fapt,  zero.

Avem atragere de fonduri europene ,care ne sunt puse la dispoziție, zero, avem creșteri  în schimb în  tot  ceea ce înseamna dobânzi  ale creditelor românilor. În acest moment avem creșteri la gaz cu peste 10 %, avem creșteri la energie cu peste 15 %, avem creșteri la combustibil , gaz și motorină , cu peste 12%, sunt creșteri care ne interesează pe toți și cu siguranță nu ne-am așteptat la acest lucru de la cei care ne guvernează.

Cred că incompetența acestui Guvern  lasă de dorit și în acestă conjunctură  suntem singurul partid de opoziție, Partidul Mișcarea Populară, care a venit concret cu o propunere de premier , cu o propunere care ne onorează, cu oameni care au demonstrate că  merită și că acolo le este locul, oameni cu care nu ne-a fost rușine.

 Este vorba despre Siegfried  Mureșan, care este europarlamentar și  nu doar un  simplu europarlamentar , este negociator al bugetului  Uniunii Europene , lucru pe care l-a făcut de curând cu succes,  este un om care activează în Parlament și este  pe un loc fruntaș într-un clasament făcut de unele entități care plasează europarlamentarii ,în funcție de activitatea lor ,pe anumite nivele.

 Iată că Partidul Democrat Social a căutat și a mai scos din cutia Pandorei , cred că a căutat mult până a mai găsit pe cineva  pe care-l  să mai sacrifice, mulți oameni  nu au mai acceptat să joace jocul lui Dragnea , și astfel, așa cum vă spuneam, Dragnea a scos din cutia Pandorei pe doamna Viorica Dăncilă, despre care știm doar un singur lucru, este femeie și sincer mă bucur că avem o femeie premier.

 Nu o cunosc , cu toate că după 8 ani de mandat ca euoparlamentar ar trebui să o cunosc sau să fii auzit niște lucruri pe care le-a făcut pentru România, niște lucruri care să rămână în urma dânsei , dar sincer chiar nu cunosc personalitatea așa că nu am să vorbesc foarte mult despre doamna Dăncilă.

Sigur că aștept să vedem cum merg treburile în Parlament, sigur se vor schimba și miniștrii , dar după cum se vede sunt convinsă că nici acest Guvern nu va fi în stare să-și ducă la bun sfârșit și la îndeplinire programul pe care de altfel tot  ei l-au propus și au venit cu el în fața românilor, alegătorilor .

Iată că nu sunt în stare să și-l respecte, mai mult se ceartă între ei zi de zi , sunt tot felul de interese personale, interese de grup și astfel ei uită de ce sunt la guvernare și care este treaba lor pe acolo.

Vreau doar să vă spun că pe viitorul  premier din  România ,în această perioadă ,îl așteaptă o activitate foarte importantă, din 2019.

Așa cum știți , România va prelua președenția Consiliului Uniunii Europene, un lucru de altfel foarte important .

Este un moment pentru România , în care va trebui să punem  pe hartă tot ceea ce  avem mai bun , turism, afaceri, istorie, cultură și  tradiții. Vom fi văzuți prin ochii întregii Europe , toți ochii vor fi ațintiți către noi, va trebui să demonstrăm că suntem buni, va trebui să demonstrăm că suntem eficienți  și mai mult dacă nu vom face lucrul acesta , ne vom face de rușine și vom suporta consecințele ulterior.“

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.