Advertorial: Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș ia atitudine. Solicitare adresată Ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice   privind  investițiile de  infrastructura rutieră din Maramureş  și corelarea acestora cu rețelele de  utilităţi.

Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș ia atitudine. Solicitare adresată Ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice   privind  investițiile de  infrastructura rutieră din Maramureş  și corelarea acestora cu rețelele de  utilităţi.

Severica Covaciu, senator PMP  din Maramureș a adresat o solicitare  ministrului  Paul  Stănescu  privind  corelarea investiţiilor în infrastructura rutieră din Maramureş cu cele privind reţelele de utilităţi:

“Stimate domnule ministru, recent, aţi semnat contractele de finanţare pentru două noi proiecte de infrastructură rutieră, care vizează reabilitarea şi consolidarea a 60 de km drumuri judeţene din Maramureş (pe Valea Izei şi Valea Ruscovei). De asemenea, conform Master Planului General de Transport, în nord-vestul ţării se preconizează a se realiza un drum expres (Someş Expres, DX 4), care va traversa şi judeţul Maramureş. În prezent, nu toate localităţile prin care trec drumurile amintite anterior beneficiază de canalizare sau alimentare cu apă ori gaz.

În aceste condiţii, vă rog să îmi precizaţi următoarele:

  • care sunt localităţile traversate de drumurile ce urmează a fi realizate sau reabilitate şi care dintre acestea nu beneficiază în prezent de reţele de canalizare sau alimentare cu apă ori gaz?
  • care sunt soluţiile identificate la nivelul ministerului pe care îl conduceţi pentru prevenirea situaţiei aberante în care drumurile respective vor fi construite sau reabilitate, iar abia apoi se va avea în vedere realizarea reţelelor respective, în felul acesta drumurile având de suferit?.”
  • (P)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.