Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Maramureş va accesa un credit de 60 milioane lei

Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Maramureş (AIM) va accesa un credit bancar în valoare de 60.000.000 lei, pe o perioadă de 10 ani, a declarat, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Ionel Bogdan.

‘Creditul este efectuat pentru a continua modernizările începute la aeroport şi a ne asigura că în viitorul imediat vom avea un aeroport dotat standardelor europene’, a spus Ionel Bogdan.

Creditul a fost aprobat de consilierii judeţeni pe segmentul de finanţare a obiectivelor de investiţii de interes public judeţean, realizate în cadrul proiectelor finanţate prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM).

Proiectul prevede extinderea şi modernizare terminal pentru pasageri, creşterea siguranţei şi securităţii pasagerilor, dar şi creşterea gradului de siguranţă şi securitate aeroportuară.

Conform documentaţiei, garanţia reală mobiliară se va constitui asupra echipamentelor şi bunurilor achiziţionate în cadrul proiectelor finanţate prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020 şi asupra soldurilor creditoare a conturilor curente prezente şi viitoare în lei şi valută deschise la banca finanţatoare, ale Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Maramureş(AIM).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.