Aeroportul Internaţional Baia Mare va găzdui, pe 20 mai, mitingul aviatic Baia Mare Air Show 2017

Aeroportul Internaţional Baia Mare va găzdui, pe 20 mai, mitingul aviatic Baia Mare Air Show 2017. La eveniment vor lua parte paraşutiştii şi piloţii de la Aeroclubul României, cu formaţiile de zbor, campionat internaţional Rally Sprint, paradă moto şi paradă „Air Fashion” .

Baia Mare Air Show este un eveniment aviatic de înalta calitate şi spectaculozitate care sperăm -i bucure pe toţi maramureşenii ce vor decide şi petreacă dupăamiază de sâmbătă pe Aeroportul Internaţional Baia Mare.

Sperăm fie prezenţi cât mai mulţi spectatori la acest miting de excepţie, de aceea, pentru familiile cu copii, s-a amenajat şi o zona cu jocuri de agrement pentru cei mici.

Spectatorii, care sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la acest eveniment, vor avea parte de un concert extraordinar susţinut de Lidia Buble, Adi SîBand şi Smiley.

Mitingul aviatic va debuta la ora 13:00, iar intrarea spectatorilor este liberă.

1 COMENTARIU

  1. O bataie de joc.am ajuns acolo si politia si organizatorii ne-au indrumat pe un camp unde erau zeci de masini impotmolite si oamenii impingeau de ele.cei cunoscuti aveau voie sa inainteze cine nu cunosteau pe nimeni erau indrumati pe camp.multumim organizatorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.