Aeroportul Internațional Maramureș: lucrări de construcție a noului terminal de pasageri. Drumul de acces spre aeroport a suferit modificări!

În această perioadă se desfășoară lucrări de construcție a noului terminal de pasageri, care pot afecta circulația în zonă.

„Având în vedere stadiul lucrărilor pentru noul terminal de pasageri al Aeroportului Internațional Maramureș, drumul de acces spre aeroport a suferit modificări.Pentru a vă asigura o deplasare confortabilă și sigură, vă rugăm să respectați semnalizarea, care vă va orienta spre intrarea adecvată.
Capacitatea parcării aeroportului a fost redusă la o treime. Vă rugăm să țineți cont de acest aspect și să vă planificați din timp sosirea la aeroport. Pentru următoarele două săptămâni, când se va încheia sezonul estival, vă sugerăm să folosiți alte mijloace de transport sau să apelați la servicii de car-sharing.Ne dorim să menținem o comunicare cât mai eficientă cu dumneavoastră și să vă oferim servicii și informații de calitate.Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.” (Conducerea Aeroportul Internațional Maramureș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.