Află care este legătura între cancer şi alimentaţia alcalină

alimentatieŞtiai că statisticile curente, prezentate de Societatea Americană a Cancerului, relevă o probabilitate de 41% ca fiecare om să dezvolte o formă de cancer în viaţa sa ori să şi moară din cauza acestei boli?

Este socant dar adevarat! De fapt, in SUA cel putin, unul din trei adulti are cancer diagnosticat sau nediagnosticat inca (pentru ca multi dintre ei nu stiu inca ca au).

In ultimii 100 de ani, graficul de crestere a incidentei acestei boli este alarmant pe intreaga planeta!

In ciuda eforturilor multor guverne de a lupta impotriva cancerului, a miilor de institutii specializate anti-cancer, a bilioane de dolari si euro investiti in cercetari si in tratamente pentru eradicarea acestei maladii, progresul de a se gasi vindecarea impotriva cancerului a facut pasi foarte mici.

In schimb, cancerul a devenit ucigasul numarul 1 al oamenilor sub 85 de ani din foarte multe tari civilizate, dezvoltate

Iata un fragment relevant pentru oricine interesat sa nu se imbolnaveasca de cancer, extras din Ghidul DIETA ALCALINA PENTRU UN STIL DE VIATA SANATOS, pe care il poti avea si tu.

„La un seminar la care participau sute de persoane, in afara tarii, am intalnit o fosta colega de la alt curs de dezvoltare personala. O persoana cu totul speciala, pe care am stimat-o si admirat-o de prima data, care parea a avea de impartasit lumii intregi din experientele ei luminoase de viata. Era cat pe ce sa nu o recunosc. Era schimbata. Nu in bine ci in foarte bine.

Nici inainte nu arata rau; era mereu cocheta, cu o silueta tinuta sub control, foarte stapana pe situatia afisata, usor autoritara si destul de revoltata impotriva nedreptatilor traite de ea sau de lume in general.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.