AFLĂ cât eşti de deştept cu testul Mensa. Sâmbătă, 20 februarie 2016, la Colegiul Național Gheorghe Șincai, începând cu ora 11:00

mensanaMensa România organizează în premieră o sesiune de testări IQ în Baia Mare. Acțiunea este programată sâmbătă, 20 februarie 2016, la Colegiul Național Gheorghe Șincai, începând cu ora 11:00.

 Cei care doresc să-și valideze inteligența printr-un test standardizat, cu rezultat recunoscut internațional, sunt invitați să se înscrie online pe www.mensa-romania.ro. Data limită: 18 februarie 2016.

Testarea se realizează diferențiat pentru copii (vârsta minimă 11 ani) și adulți. Candidații minori pot participa doar cu acordul parinților.

Testarea pentru adulți constă în rezolvarea în 20 de minute a unui set de 45 de întrebări. Testul pentru copii (11-16 ani) conține 25 de întrebări și trebuie rezolvat în 15 minute. Toate întrebările sunt de tip „culture free”, bazate pe imagini, nu pe cunoștinte lingvistice.

 Candidații care obțin un rezultat care să îi plaseze între cei mai inteligenți 2% din populație vor primi invitația de a se înscrie în Mensa România. Mensa – The High IQ Society este organizația oamenilor cu coeficient înalt de inteligență. Unicul criteriu de admitere în Mensa este promovarea testului standardizat.

 Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International și are aproape 700 de membri activi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.