Agenda încărcată pentru ,,Gospodarii” de la Primăria Borsa: Lucrări în tot Orașul

parcLucrările de modernizare şi de reabilitare  încep de saptamana viitoare, adica de marti, se vor  începe asfaltarile pe urmatoarele strazi: Forestierilor, Strandului, Viseului, Ion Creanga, Trandafirilor, Salcamilor, Sanzienelor, Vasile Alecsandri, Rotundu, Energiei, Baitei si toate aleile si parcarile din zona blocurilor de locuinte din Centru si parcarea din fata sediului Remin din Baia Borsa.

rutierÎn Borsa aceste  lucrari de anvergură nu sunt  singurele  care se derulează. Concomitent se lucrează şi la refacerea gazonului din parcul central din Borsa. Zona  strazii Frasine sunt lucrari de amenajare si largire a strazii, un alt proiect extrem de important pentru locuitorii dinBorsa , va fi  la reabilitare retelei de apa potabila si canalizare pe strada Baitei.acest

Primarul interimar Timis Ion Sorin a declarat că îşi doreşte  să se facă lucrări de calitate şi, mai ales  să fie finalizate la timp. tambur ocolire Deasemenea Am în vedere demararea unui  proiect foarte necesar pentru Borsa prin realizarea unui drum de ocolire a centrului orasului. Am inceput sa lucram la acest proiect care va fi finantat din fonduri europene. Acesta va ocoli orasul din zona Restsurant Cailut si pana la Gura Repezii. Instalatia din poza atasata executa foraje pentru studiul geo, pentru podurile ce urmeaza a fi efectuate si pentru strazile ce urmeaza a fi asfaltate in realizarea acestui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.