Agenda săptămânii 13-17 iulie 2015 la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”

Lansare Ioana POP-TUPITAMarţi, 14 iulie

ora 13, Sala de Conferinţe

Va avea loc lansarea cărţii „De la bătrâni adunate, şi vouă lăsate…”, o culegere de proză populară din Maramureşul Voievodal, autoare: Ioana Pop-Tupiţă, volum apărut la Editura Proema, 2015.

Prefaţa cărţii este semnată de prof. Veronica Babiciu.

Moderatorul evenimentului: ziarist Vasile Tivadar

Miercuri, 15 iulie

ora 11, Sala de conferinţe

Asociaţia PARTES, organizează manifestarea „Animalele în rol de terapeuți. Întâlnirea profesioniștilor care folosesc terapiile cu animale.”

Acţiunea are loc în cadrul proiectului „Terapii asistate de animale de companie. Învățând cu ei”, finanţat de Comisia Europeană prin programul Învăţare pe tot parcursul vieții – Parteneriate de Învăţare Grundtvig.

ora 15:30, Salonul Artelor

Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” găzduiesc Concursul naţional de eseuri pe teme de consiliere în carieră pentru elevi „Next Generation”. Tot cu această ocazie va avea loc sesiunea „Cariere de succes – ocupaţii profesionale de calitate”, la care vor participa elevi din Rmânia şi Ucraina, aflaţi în Baia Mare în cadrul concursului mai sus amintit.

Joi, 16 iulie

ora 9, Salonul Artelor

Asociația KULT-ART în parteneriat cu Fundația ECOTOP pentru Cultură și Educație Ecologistă Oradea, Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina și Die Querdenker Austria alături de Comuna Cornu Luncii, Suceava vă invită să participați în 16 iulie 2015 laSeminarul privind economia socială și structurile aferente acesteia, în cadrul proiectului Social Economy 4 All (POSDRU/173/6.1/S/148302) cofinanțat de Uniunea Europeană.

Seminarul intitulat „Economia socială pentru toți” este un eveniment destinat tuturor persoanelor, organizațiilor și instituțiilor cu activitate în Baia-Mare care vor să afle informații generale despre conceptul de economie socială și vor să descopere în mod practic cum pot dezvolta și implementa activități de economie socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.