Agentia de turism Mara International Tour va propune o  noua destinatie pentru vacanta Dumneavoastra, avion direct din Budapesta: Maroc.

Agentia de turism Mara International Tour va propune o  noua destinatie pentru vacanta Dumneavoastra, avion direct din Budapesta: Maroc.

Aflat in nordul continentului african, impartit intre doua mari intinderi de apa – Oceanul Atlantic si Marea Mediterana, intre doua continente – Europa si Africa si strabatut de Muntii Atlas, Marocul a fost dintotdeauna tinutul intalnirii dintre civilizatii si leaganul diverselor mosteniri culturale: cea a berberilor – primii locuitori ai acestor tinuturi, arabilor, evreilor si crestinilor.

Acest lucru devine evident vizitand orasele cu stil urban cosmopolit cum ar fi Rabat, capitala țării, centru administrativ și economic. Rabat este un oraș modern, care a reușit să păstreze neatins farmecul celor O mie și una de nopți. Vechea Medina (orasul vechi) și Palatul Regal sunt doar câteva dintre comorile ascunse aici.

Casablanca este capitala economică a regatului, cel mai mare port marocan si unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Africii. De asemenea, la Casablanca se afla unul dintre cele mai mari bazaruri din lume.

Marrakech a fost fondat în 1062, este supranumit „Perla Nordului” și este situat într-o oază înconjurată de palmieri, loc unde odinioară poposeau negustorii ce străbăteau cărările deșertuluiFes reprezintă centrul religios al Marocului si este cel mai vechi dintre orașele lumii islamice.

In Maroc mai pot fi vizitate inestimabilele ruine dela Essaouira, Asilah si Volubilis, frumoasele sate fortificate numite ksar, orasele din nord – Tanger, foarte aproape de Gibraltar, Tetouan, cu constructiile sale andaluze de influenta araba si boemul Chefchaouen, unde se spune ca trebuie sa ajungi macar o data in viata, supranumit si “orasul albastru”, unic datorita faptului ca intreaga sa medina este colorata in diverse nuante de albastru.

Marocul are 3500 de kilometri de coasta, de-a lungul careia se afla aproape toate orasele mari. Coasta Mediteranei are maluri inalte si abrupte, in timp ce coasta Atlanticului  are stanci mai mici, care alterneaza cu plaje paradisiace. Aici se afla Agadir, stațiunea litorală a Marocului, una dintre cele mai vizitate de pe Coasta Atlanticului.

Descoperiti aceasta adevarata minune a Africii, un pamant incantator si plin de mistere!

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour: Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.