Agentia de turism Mara International Tour va propune un sejur in „Insula Primaverii Vesnice” – Tenerife.

Agentia de turism Mara International Tour va propune un sejur in „Insula Primaverii Vesnice” – Tenerife.

Cu doar 423 euro/ persoana puteti beneficia de un sejur minunat.

(pret disponibil pt plecarea din 13.04 – Senior Voyage – supliment nonseniori 50 euro/ persoana)

Vezi aici oferta

Statiunea Puerto de la Cruz este principala statiune turistica din nordul insulei, si inainte sa se fi construit autostrada si aeroportul nou din sud, aceasta a fost cea mai mare statiune din Tenerife. Istoria sa dateaza inca de cand era doar un sat mic in care oamenii se ocupau cu pescuitul si port catre orasul mai mare La Orotava. Cele mai multe piete, biserici si case vechi dateaza inca de pe vremea aceea.

Turismul a luat amploare abia in anii 1960 cand turistii veneau pe vase de croaziera si ancorau in Santa Cruz. Puerto de la Cruz este cunoscuta ca fiind cea mai sofisticata statiune din Tenerife, bogata in vegetatie tropicala si in mod cert avand specific Canarian, este un loc propice pentru cei ce sunt interesati de cultura din Tenerife.

Ajunsi in Tenerife nu puteti rata:

Loro Parque si Siam

Loro Parque este cea mai frumoasa gradina botanica din Insulele Canare si Siam Park, cel mai bun parc acvatic din Europa.

La Gomera

Una din cele 7 insule principale din Insulele Canare. Aici se viziteaza: Parcul National Garajonay rezervatie naturala si Patrimoniu Mondial, panorama din Mirador de Degollada de Peraza, valea Hermigua si casa lui Cristofor Columb.

Parcul National Teide

Este cel mai mare parc national din Spania, declarat Patrimoniu UNESCO in 2007,iar Teide este cel mai inalt varf din Canare dar si din toata Spania, avand 3718 metri. Diversitatea rocilor vulcanice, a florei si faunei (multe specii sunt endemice), precum si peisajul in sine, transforma acest parc intr-un loc unic in intreaga lume.

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour : Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau www.mara-tour.ro.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.