NOU! Oferte First Minute – vara 2019!

Locuri si preturi bune

Exista numeroase motive pentru care este bine sa vii sa te inscrii printre primii in vacanta de vara 2019, insa motivul principal este, se stie, ca primii inscrisi iau locurile cele mai bune. Si la preturile cele mai bune.

Fie ca doresti ca la anul sa-ti petreci vacanta de vara in insulele grecesti Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, cu avionul din Cluj, in Halkidiki sau pe Riviera OlimpuluiParalia-Katerini, Olympic Beach – cu autocarul, in Portugalia sau SpaniaCosta del Sol, Tenerife, Palma de Mallorca – sau la alte mari mai calde din lumea larga, cum ar fi Antalya, EgiptHurghada, Sharm El Sheikh -, Tunisia, Dubai, Thailanda sau Republica Dominicana, mai aproape de casa, pe litoralul Marii Negre, in Romania sau Bulgaria, sau sa pleci intr-un circuit cultural, au aparut deja o sumedenie de oferte cu inscrieri timpurii de care poti beneficia de pe acum, iar discount-urile sunt importante.

Ca noutate absoluta, la anul vei putea pleca in Antalya cu avionul direct din Baia Mare.

In functie de destinatia aleasa, ofertele la preturi promotionale dureaza pana in octombrie sau noiembrie, dupa care preturile pot creste.

Asa ca nu mai astepta, ci vino de indata la sediul agentiei Mara International Tour din Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), contacteaza-ne telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email la info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul www.mara-tour.ro.

Viseaza si va deveni realitate…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.