Ai DURERI de cap inexplicabile sau disconfort gastric? Uite ALIMENTELE care te scapă de aceste dureri!

seminte-300x200Dacă despre ciocolată, produsele lactate, citrice, produsele prea grase sau prea sărate se spune că pot declanșă o migrenă, există și ingrediente care îți pot deveni aliat în luptă cu durerea care îți face viață amară, scrie Foodstory.stirileprotv.ro

1. Ardeii iuți

Mai multe studii subliniază că ingredientul care da iuțeala ardeilor – capsaicina – ajută în eliminarea durerilor, inclusiv a celor de cap.

2.Cafeaua

Cofeină duce la constricția vaselor de sânge ceea ce va scădea intensitatea durerii. În plus, cofeină ajută în absorbția medicamentelor și pentru că este un stimulent pentru creier te va ajută să gândești mai limpede în ceată dureroasă a migrenei.

3.Ghimbirul

Este un remediu folosit adesea pentru a luptă cu senzația de greață, așa că s-ar putea să ai nevoie de el îl luptă cu migrenă, pentru că printre simptomele ei se număra și greață.
4. Semințele de dovleac
Sunt o sursă bună de magneziu, un element de care ai nevoie că să combați migrenele pentru că relaxează vasele de sânge.

5. Orezul și alte cereale integrale

Alimentele bogate în amidon  ajută în stabilizarea nivelului de zahăr din sânge și îți oferă carbohidrați buni care sunt sursă de energie pentru creier. Poți include cerealele integrale la micul dejun și orezul în feluri de mâncare pentru prânz și cină.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.