Ai mai văzut așa ceva? Bilet de avion, dus-întors, 4 euro

Ryanair-aereoUPDATE: Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, lansează astăzi o ofertă specială de Ziua Naţioanală a României pentru toţi clienţii români: zboruri începând de la 9,99 euro, conform unui comunicat de presă transmis de companie.

Acest tarif special se aplică pentru anumite zboruri cu plecare din Bucureşti pe rutele către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino şi Bologna pentru călătorii în perioada Ianuarie – Martie 2016.

Aceste locuri vândute la preţ redus trebuie rezervate numai de pe Ryanair.com înainte de miezul nopţii, miercuri, 2 Decembrie.

În plus, astăzi se pot cumpăra bilete pe rutele Bucureşti –  Milano Malpensa/ Milano Bergamo cu preţuri de la 2 euro, conform datelor de pe site-ul companiei.

„Ryanair sărbătoreşte Ziua Naţională a României prin scoaterea la vânzare a locurilor la preţuri începând de la €9.99 pentru unele zboruri din Bucureşti către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino şi Bologna pentru călătorii în Ianuarie, Februarie şi Martie”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive for Romania&CEE, Ryanair.

Ryanair operează peste 1.800 de zboruri zilnice de pe cele 76 de baze, conectând 200 de destinaţii din 31 de ţări cu o flotă de peste 300 de aeronave noi Boeing 737-800. Ryanair a anunţat recent semnarea unui contract pentru livrarea altor 380 de aeronave noi Boeing 737, ce vor aduce pentru clienţii Ryanair tarife mai reduse şi o creştere a traficului de la 105 milioane de pasageri pe an până la 180 de milioane în 2024. Ryanair are în prezent o echipă de peste 9,500 de profesionişti în aviaţie înalt calificaţi şi un record de siguranţă de 30 de ani.

Ai mai vazut asa ceva? Zborurile Ryanair Bucuresti-Milano, de pe aeroporturile Malpensa si Bergamo, sunt reduse pana la 2 euro/segment, numai astazi, 27 noiembrie.

„Asa scrie in newsletter-ul primit. Si am verificat. Si se confirma. Sa fie primite!”, scrie mihaijurca.ro

Pretul include numai bagaj de mana. Pentru cel de cala se plateste suplimentar.

milano-4

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.