AJOFM Maramureș: eveniment Bursa generală a locurilor de muncă, 17 mai 2024!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (A.J.O.F.M.) Maramureș invită angajatorii și persoanele în căutarea unui loc de muncă la o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă.
Data:vineri, 17 mai 2024
Ora:ora 09.00
Locație:Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș
Evenimentul oferă oportunitatea angajatorilor de a-și prezenta companiile, valorile și oportunitățile în carieră într-un mod captivant și interactiv. De la mari angajatori din județul Maramureș până la start-up-uri inovatoare, toți sunt invitați să participe și să își promoveze locurile de muncă disponibile.
Pe de altă parte, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor beneficia de un spectru larg de oportunități de carieră în diverse domenii de activitate. Aceștia vor avea posibilitatea să interacționeze direct cu reprezentanții companiilor, să-și prezinte CV-urile și să-și exprime interesul pentru anumite locuri de muncă.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă un mediu dinamic și inclusiv care promovează colaborarea între angajatori și candidați pentru construirea unei piețe a muncii sănătoase și sustenabile.
Termenul de înscriere al agenților economici:16 mai 2024, ora 12.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.