Ajută Pentru A Fi Ajutat, concert caritabil organizat de Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opriș” pentru dotarea Laboratorului de Angiografie

spitalJoi, 10 decembrie 2011, de la ora 19.00, Asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” a pregătit un nou concert caritabil, care are ca scop dotarea Laboratorului de Angiografie din cadrul unității spitalicești. Evenimentul are loc la Teatrul Municipal Baia Mare și se anunță unul plin de surprize… și sponsori.

”Iată-ne ajunși, prieteni buni, în preajma sărbătorilor de iarnă, la a V-a ediție a concertului caritabil „AJUTĂ PENTRU A FI AJUTAT”, pentru ca dorința asociației noastre – Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș” – este de a-și atinge scopul, acela de a sprijini, prin dotarea cu aparatură modernă și eficientă, Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, spital care este al nostru, al tuturor maramureșenilor.

Spectacolul poartă denumirea sloganului asociației tocmai pentru a scoate în evidență necesitatea implicarii fiecăruia dintre noi, pentru a duce la îndeplinire obiectivul imediat propus, dotarea Laboratorului de Angiografie si Cateterism Cardiac. Întelegând acest lucru și fiind dornici să dea o mână de ajutor, toti artiștii și meșterii populari invitați să participe, au răspuns DA.

Ca și în anii trecuți, evenimentul prezintă un concert extraordinar, iar de pe scenă cântă și ne încânta nume reprezentative: – celebrul bluesman AG WEINBERGER, iar de la Cluj Napoca, trupa ARPI & ZIP BAND.

Pe lângă prestația deosebită a artiștilor menționați, în foaierul Teatrului Municipal Baia  Mare se organizează un mini-târg prezentat de MEȘTERI POPULARI din Maramureș, unde publicul poate admira, cumpăra sau gusta diverse produse tradiționale de Craciun.

Oaspeții sunt întâmpinați, ca de fiecare dată, cu o cană cu vin fiert, pancove, prăjituri de casă și alte surprize placute.

Evenimentul are joi, 10 decembrie 2015, la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare, iar fondurile strânse vor fi direcționate, așa cum spuneam, pentru dotarea Laboratorului de Angiografie si Cateterism Cardiac al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Mulțumim tuturor prietenilor care ne susțin și ne sunt alături, proprietarilor firmelor: FERMA ZOOTEHNICĂ SRL, SIFA INTERNAȚIONAL SRL, 4 BRANDS SRL, PALM SPRINGS SRL, GOLD PLAZA, PATISERIA „LAPTE ȘI MIERE”, TIPOGRAFIA EUROTIP, PENSIUNEA „LA FONTANA”, RESTAURANT „IL PADRINO”, LA MOUSTACHE, STARO PUB, partenerilor media: KISS FM, ZIARMM, JURNALMM, conducerii și angajaților TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE și, nu în ultimul rând, d-lui BORIS IONESCU – reprezentantul zonal Crama Oprișor, d-nei DANIELA MORARI, tuturor meșterilor populari si artiștilor.

Sperăm că numarul spectatorilor prezenți să fie la fel de mare ca cel din anii trecuți. Intrarea se face pe baza de invitație, care a constituit o donație de 40 de lei.

spital.jpg1

Romana Furtună, președinte Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.