Alege viaţa! ACCIDENT MORTAL pe DN1C

Atenţia la volan este cea mai importantă şi de ea depinde atât viaţa noastră cât şi a celor din jurul nostru, fie că vorbim despre cei care se află în maşină cu noi, fie că ne referim la ceilalţi participanţi la trafic.

Ieri dimineaţă, la ora 06.45, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident grav de circulaţie produs pe DN1C, între localităţile Satulung şi Şomcuta Mare. Din cercetările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 57 de ani, din Finteuşu Mic, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă şi a intrat în coliziune cu un copac. Impactul a fost fatal pentru conducătorul auto. Şi vieţile a doi pasageri în vârstă de 35 şi 37 de ani au fost puse în pericol. Aceştia au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital unde au beneficiat de îngrijiri medicale.

Cauzele producerii accidentelor vor fi stabilite în timpul cercetărilor din dosarul penal constituit în acest scop.

Viaţa vă  poate fi curmată într-o clipă atunci când vă deplasaţi cu viteză, când vă angajaţi în depăşiri riscante sau când încălcaţi orice altă regulă de circulaţie pe drumurile publice. Pentru siguranţa dumneavoastră poliţiştii vă recomandă să nu vă urcaţi la volanul autoturismului dacă vă simţiţi obosiţi, să adoptaţi o manieră prudentă de conducere şi să efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.