ALEGE VIAŢA!

Poliţia Română continuă acţiunile de prevenire a accidentelor rutiere grave. În cursul acestei zile, poliţiștii rutieri ilfoveni și prahoveni, sprijiniţi de ofiţerii specialiști ai Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R. au acţionat pe DN1 pentru fluidizarea traficului și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, respectiv viteza neregulamentară și cea neadaptată condiţiilor de trafic.

Poliţiştii au folosit sistemele de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în ,,cascadă”.

 Pe parcursul a patru ore au aplicat 157 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.300 lei, dintre care 132 pentru depăşirea vitezei legale şi 25 pentru alte abateri.

Au reţinut 6 permise de conducere, pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h şi pentru neacordarea de prioritate. De asemenea, au reţinut 2 certificate de înmatriculare, pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice şi a fost retras un set de plăcuţe de înmatriculare, pentru lipsa asigurării obligatorii.

Vă reamintim că, poliţiştii sunt prezenţi pe principalele tronsoane rutiere pentru salvarea de vieţi prin combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor, precum şi pentru asigurarea fluenţei circulaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.