ALERTĂ Acest virus îți poate distruge total telefonul. Cum te poți infesta

malwareO nouă formă de malware face ravagii printre telefoanele cu Android, asta după ce a infectat deja mii de aplicații. Problema acestui virus este că odată contactat nu aveți cum să scăpați de el decât aruncând telefonul sau cumpărând altul nou. 

Aplicații populare precum Facebook, Twitter, Snapchat sau Instagram va pot infesta cu acest tip de malware care se manifestă prin cele mai populare aplicații. Virusul este foarte agresiv, vă face root la telefon în mod automat, câștigă acces asupra întregului sistem de operare și vă pune în pericol toate datele. Din pricina faptului că ajuns să funcționeze ca procese de sistem, procedura de a le îndepărta este aproape imposibilă, informează PlayTech.ro. Cea mai evidentă simptomă că sunteți infectați constă într-un val suprinzător de mare de reclame care sunt foarte profitabile pentru creatorii virusului.

Se vehiculează că până acum peste 20.000 de aplicații reîmpachetate cu aceast virus se află în circulație. Singurul mod în care puteți scăpa de el  este doar schimbând smartphone-ul.

SFAT: Descărcați programe doar de pe Google Play, unde nu există astfel de aplicații malițioase

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.