Alertă cu bombă în România! VEZI unde s-a întâmplat și cât a durat asta:

1
Circulația în zona centrală a orașului Piatra Neamț a fost blocată timp de trei ore după apariția unui rucsac şi a unei poşete suspecte într-o benzinărie.

UPDATE 10.40 Pirotehniştii SRI au terminat de scanat cele două obiecte suspecte. Apoi, pentru maximă siguranţă, le-au verificat şi aprofundat, uitându-se efectiv în interiorul acestora.

Borseta şi poşeta au fost îndepărtate, fiind plasate în portbagajul uneia dintre maşinile SRI. După retragerea dispozitivului de siguranţă, se va da drumul şi circulaţiei rutiere, relateaza libertatea.ro.

UPDATE 10:30 Alerta cu bombă din municipiul Piatra Neamț a fost ridicată, după ce proprietarul bagajelor abandonate lângă o benzinărie a fost identificat.

„Cea care a abandonat geanta este o persoană fără adăpost din municipiul Piatra Neamţ. A pus geanta acolo şi a plecat să caute prin gunoaie cu ideea că se va întoarce să o recupereze. Alerta cu bombă a fost ridicată, dar echipele SRI continuă procedurile”, a afirmat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Politiei Neamţ.

Un rucsac suspect dar şi o poşetă au fost văzute pe o țeavă de gaz în zona unei benzinării, pe o cutie de gaz între clădirea unde funcționează Poșta și un peco.

Apelul la 112 s-a făcut la ora 7:30 și autoritățile așteaptă geniștii de la Suceava.

La fața locului a ajuns și subprefectul de Gheorghe Neculae, care ne-a declarat că pe camerele de la Centrul de Calcul se văd, două persoane care în jurul orei 5:47 ar fi avut asupra lor acest tip de genți, dar imaginile sunt neclare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.