Alertă cu bombă. Un bărbat a ameninţat că aruncă în aer un hotel!

alerta_66194500Ameninţarea cu bombă a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10, la un hotel, după ce  un bărbat a intrat în clădire şi a ameninţat că o va arunca în aer.

Incidentul a avut loc în Cartierul Vitan, din Bucureşti, la un hotel ai căror proprietari sunt fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă. În jurul orei 10 a fost făcut un apel la 112, de către angajaţii hotelului, care le-au spus poliţiştilor că un tânăr a intrat în incinta hotelului, a mers la barul aflat la parterul clădirii şi a început să strige în faţa angajaţilor că va arunca în aer întreaga clădire, că are o bombă şi că este pregătit să o detoneze.

Tânărul nu a făcut nicio revendicare, iar după ce a făcut aceste ameninţări s-a îndreptat spre ieşirea din hotel şi s-a făcut nevăzut. Cei care au asistat la această scenă au sunat speriaţi la 112, o mare parte dintre ei fiind angajaţi ai hotelului.

În zonă s-au deplasat mai multe echipaje de la Secţia 26 de Poliţie, dar şi echipe formate din pirotehnişti din cadrul Poliţiei Capitalei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.