Alertă de la cititori! În Borșa a venit iarna! FOTO

iarna3Alertă de la cititori! În Borșa a venit iarna!

 Codul portocaliu de ninsori se aplică în Maramureș. În Borșa a venit iarna. Zăpada și gerul par să fi pus stăpânire pe localitățile maramureșene aflate la cea mai mare altitudine. Primii care resimt efectul frigului sunt borșenii. Aici, pe în Pasul Prislop, iarna pare să-și intre în drepturi. Un cititor al ”Maramureș Jurnal” ne-a trimis un set de poze elocvente, care arată că la Borșa a venit deja iarna. Zăpadă și frig, așa putem caracteriza vremea în Borșa și împrejurimi. Oamenii își scot deja la înaintare bocancii și hainele cele groase, iar mașinile sunt echipate cu lanțuri și cauciucuri de iarnă.

Este destul de devreme, fiind doar 11 octombrie, ca iarna să se instaleze deja în Borșa, însă la sfârșitul lunii septembrie, zăpada apăruse pe vârfurile Pietrosului Rodnei. Și acele semne au prevestit, oarecum, ceea ce se întâmplă în aceste zile. Reprezentanții administrației locale din Borșa sper să fie doar ceva trecător, iar fulgii de nea care azi acoperă drumurile, să se mai lase așteptați până la adevărata iarna.

 

Amalia Babici Man

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Odata cu iarna venita un jip rasturnat in putredu tiruri blocate la greu si cei de la drumuri nu si-a facut datoria ca de obicei ,pe prislop drumul e inghetat si necuratat de zapada

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.