Alertă de vreme severă imediată în Maramureș. Ploi torențiale și vijelie. Cantitățile de apă vor depăși 40…70 l/mp. Vezi zonele vizate

Alertă de vreme severă imediată în Maramureș. Ploi torențiale și vijelie. Cantitățile de apă vor depăși 40…70 l/mp. Vezi zonele vizate

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Interval de valabilitate: 30 septembrie, ora 10:00 – 02 octombrie, ora 10:00 Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ Zone afectate: conform textului și hărții În vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte va ploua și se vor acumula cantități de apă însemnate ce vor depăși 25…35 l/mp.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Notă: Miercuri (30 septembrie) vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, unde la rafală va sufla cu peste 80 km/h, iar local și temporar și în sudul teritoriului, cu viteze în general de 55…60 km/h.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 30 septembrie, ora 10:00 – 02 octombrie, ora 10:00 Fenomene vizate: ploi abundente Zone afectate: conform textului și hărții În Maramureș, nord-vestul Transilvaniei, nordul Crișanei, precum și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ploua temporar abundent, iar prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 40…70 l/mp. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.