Alertă! Două CUTREMURE în zona Vrancea joi dimineaţă. Cel mai puternic seism a avut magnitudine de ….

Alertă! Două CUTREMURE în zona Vrancea joi dimineaţă. Cel mai puternic seism a avut magnitudine de ….
Un cutremur cu magnitudine 3.7 s-a produs joi dimineaţă în zona Vrancea. La mai puţin de două ore după acesta, a avut loc un al doilea seism, cu magnitudine 3.3, anunţă INFP.
Un cutremur cu magnitudinea 3.7 pe scara Richter s-a produs, joi dimineață, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 70 de kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

La mai puţin de două ore după acesta, a avut loc un al doilea seism, cu magnitudine 3.3, tot în zona Vrancea, la o adâncime de 100 km, anunţă INFP.

Un cutremur cu magnitudinea 3 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri, în judeţul Vrancea, la o adâncime de o sută de kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul a fost înregistrat la ora 14.27, în apropierea oraşelor Odobeşti (35km), Panciu (36km), Oneşti (39km), Tîrgu Ocna (46km), Focşani (49km).

Marţi seară, în acelaşi judeţ s-a înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 3 grade.

Cel mai mare cutremur din acest an a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, fiind resimţit şi în Bucureşti. Citeste mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.