ALERTĂ GRAV ACCIDENT cu 16 persoane: Traficul pe DN 1 e BLOCAT, a fost declanșat PLANUL ROȘU – VIDEO + FOTO

ALERTĂ GRAV ACCIDENT cu 16 persoane: Traficul pe DN 1 e BLOCAT, a fost declanșat PLANUL ROȘU – VIDEO + FOTO

Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie după ce două maşini şi două autoturisme s-au ciocnit pe centura ocolitoare a oraşului Avrig. Din primele informaţii sunt 16 persoane implicate.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, duminică, producerea unui accident rutier pe raza localităţii Avrig, judeţul Sibiu, în care au fost implicate două autoturisme şi două microbuze.

”Având în vedere numărul mare de ocupanţi, la nivelul judeţului Sibiu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune alertarea tuturor echipajelor medicale SMURD şi SAJ disponibile din zonă. Din primele informaţii furnizate de apelantul la numărul 112, există posibilitatea să fie 16 persoane implicate”, a transmis IGSU.

La faţa locului intervin cinci echipaje de prim-ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD, o autospecială de victime multiple, cinci echipaje medicale SAJ şi autospeciala CBRN.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Sibiu au precizat că traficul pe DN 1 este complet blocat, fiind deviat prin localitatea Avrig.

sursa foto: media.oradesibiu.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.