Alertă în Europa după atentatul din Anglia: ”Este doar începutul”, susţine ISIS într-un mesaj VIDEO

Un bărbat având chipul acoperit cu o cagulă a revendicat în numele grupării teroriste Statul Islamic (SI) atentatul de luni seară din Manchester, soldat cu 22 de morți și 59 de răniți, și a insistat că ”este doar începutul”, într-o înregistrare video difuzată de expertul marocan în mișcări jihadiste Abdallah Rami, transmite marți EFE.

În înregistrarea video, de numai 16 secunde, bărbatul cu cagulă, având în spate steagul negru al SI, vorbește în engleză și spune că ”leii Statului Islamic încep să-i atace pe toți cruciații”.

Mesajul se încheie în momentul în care bărbatul ridică o pancartă pe care scrie de mână ”Manchester 22-05-2017”, iar în limba arabă apar cuvintele ”Allahu Akbar”.

”În numele lui Allah, cel milostiv și îndurător, acesta este doar începutul: leii Statului Islamic în Irak și Siria își încep atacurile împotriva tuturor cruciaților. Allahu Akbar! Allahu Akbar!”, recită bărbatul cu cagulă.

Autenticitatea înregistrării nu a putut fi confirmată, menționează EFE, care notează că este vorba de un format pe care Statul Islamic nu îl folosește în mod obișnuit pentru a revendica atacuri teroriste.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.