Alertă în revărsatul zorilor. Doi tineri au fugit de polițiștii băimăreni cu o mașină furată

La data de 09 aprilie, în jurul orei 04.00, o patrulă de siguranță publică a interceptat în trafic un autoturism, la intersecția străzilor I.L Caragiale cu strada Victoriei.

În momentul în care polițiștii au pus în funcțiune semnalele luminoase și acustice pentru oprirea acestuia, conducătorul auto nu a respectat semnalele polițiștilor, ci și-a continuat deplasarea, fiind urmărit de polițiștii băimăreni până pe strada Victor Babeș, unde a oprit și a încercat să fugă. Polițiștii băimăreni l-au interceptat, fiind imobilizați în scurt timp atât conducătorul auto, cât și pasagerul din dreapta.

Ambii au fost identificați ca fiind doi tineri de 21 de ani din Baia Mare și județul Satu Mare. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că, tânărul care a condus autoturismul figurează cu permisul de conducere REȚINUT, și, totodată, vehiculul aparține unui bărbat de 31 de ani din Satu Nou de Jos.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.