Alerta la Scoala gimnaziala nr.7 din Viseu de Sus. Un cadru didactic a fost confirmat cu COVID-19. Vezi ce se întâmpla cu desfășurarea cursurilor la unitatea școlară

Alerta la Scoala gimnaziala nr.7 din Viseu de Sus. Un cadru didactic a fost confirmat cu COVID-19. Vezi ce se întâmpla cu desfășurarea cursurilor la unitatea școlară

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea infectării cu virusul SARS-CoV-2 a unui cadru didactic de la Școala Gimnazială nr.7 din Vișeu de Sus. La sediul unității de învățământ se va efectua dezinfecția.

Cadrul didactic confirmat a predat la toate clasele de ciclu gimnazial, iar în acest context Consiliul de Administrație al unității de învățământ a solicitat și primit aviz pentru desfășurarea cursurilor exclusiv online pentru o perioadă de 14 zile.

Un alt cadru didactic confirmat este de la o grădiniță din municipiul Baia Mare. Grupa la care și-a desfășurat activitatea cadrul didactic își va suspenda cursurile pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea, au mai fost confirmați pozitiv alți doi fotbaliști din cadrul clubului de fotbal Minaur Baia Mare, un beneficiar al serviciilor de asistență socială de la un centru de îngrijire privat din orașul Baia Sprie, un judecător de la Judecătoria Baia Mare, un angajat de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului și trei persoane din localitatea Ardusat, contacți direcți ai unor cetățeni infectați anterior. S-au luat măsurile specifice de protecție în conformitate cu prevederile legislației în vigoare și cu respectarea procedurilor. Reiterăm, având în vedere creșterea numărului de cazuri în municipiul Baia Mare, dar și în alte aglomerări urbane, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.