Alertă la Strâmtura. Ce au căutat polițiștii în casa unui localnic?

Având în vedere datele și informațiile obținute, ca urmare a investigațiilor efectuate în dosarul penal, polițiștii Postului de Poliție Strâmtura, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, au descins ieri la locuința unui bărbat, de 47 de ani, din comuna Strîmtura.

În urma activităților desfășurate, în locuință a fost descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol tip revolver, trei încărcătoare aferente acestuia și un element de muniție nepercutată- bilă de cauciuc.

Din probatoriul administrat, până în prezent, a reieșit că persoana la care s-a efectuat percheziția domiciliară, în perioada decembrie 2023 – ianuarie 2024, pe timp de noapte, ar fi executat mai multe focuri asupra a două indicatoare rutiere, situate pe marginea drumului județean nr. 186 D, din localitatea Glod.

Obiectul ridicat în vederea continuării cercetărilor va fi supus unei expertize balistice.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.