Alertă la Tribunalul Maramureș. Un plic suspect a suspendat şedinţele de judecată. Vezi de ce…

Alertă la Tribunalul Maramureș. Un plic suspect a suspendat şedinţele de judecată. Vezi de ce…
Azi, în jurul orei 11.30 polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Serviciului Criminalistic, alături  de echipa de decontaminare din cadrul ISU MM și de grupa pirotehnică din cadrul SRI Maramureș s-au deplasat în incinta  Tribunalului Maramureș, unde o angajată a identificat un plic suspect, care conținea o substanță solidă  grunjoasă.
Toate persoanele care au intrat în contact cu respectivul plic au fost consultate de către un echipaj medical sosit la fața locului.
Probele ridicate urmează să fie supuse unei expertize criminalistice de specialitate.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice.

 „Aducem la cunoştinţa opiniei publice că în cursul zilei de astăzi, 27 Februarie 2020, în intervalul orar 11.20-13.00, accesul în sediul Palatului Justiţiei a fost restricţionat iar şedinţele de judecată au fost suspendate.

Aceste măsuri au fost dispuse în scop preventiv, în contextul în care, la Oficiul Poştal situat în incinta Tribunalului Maramureş, s-a primit un plic al cărui conţinut a ridicat suspiciuni.

Ulterior intervalului orar menţionat, activitatea instanţei a fost reluată fără incidente” Conducător al Biroului de informare şi relaţii publice. Judecător PETRARIU MIRELA-ROXANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.