ALERTĂ MAXIMĂ!!! DOI TERORIȘTI CARE SE ÎNDREPTAU SPRE BUCUREȘTI AU FOST REȚINUȚI !!!

teroristi1Agenția Mediafax a publicat astăzi o știre care poate da fior oricărui român care știe ce se întâmplă acum la nivel internațional. Agenția de presă a preluat un comunicat al poliției ungare via agenția MTI care anunță reținerea, astăzi, 18 noiembrie,  a doi bărbați care fuseseră dați în consemn european.

Cei doi bărbați, cetățeni britanici Simon Jonathan K, cu vârsta de 44 de ani, şiTrevor B, de 40 de ani se aflau într-un tren internațional care avea destinația finală București. Reținerea s-a făcut în localitatea Lokoshaza din estul Ungariei și acum cei doi se află în custodia poliției maghiare în așteptarea actelor care să permit extrădarea acestora.

De ce este informația de natură să îngrijoreze românii? Pentru că cei doi indivizi au fost condamnați pentru faptul că au finanțat activități teroriste de către autoritățile din Marea Britanie și au petrecut în închisoare unul 18 luni și unul 3 ani și jumătate. Chiar dacă au fost eliberați au primit, în anul 2009, interdicția de a părăsi teritoriul Marii Britanii fără acceptul autorităților. După ce au dispărut din Marea Britanie aceștia au fost dați în urmărire prin sistemul informatic Schengen și au fost depistați de autoritățile maghiare în trebul care se îndrepta spre București.

 Cei doi nu au putut să prezinte acte valabile polițiștilor maghiari, unul prezentând un carnet de conducere britanic iar celălalt legitimându-se într-un mod cel puțin ciudat: le-a prezentat Coranul polițiștilor maghiari.

Conform comunicatului emis de poliția maghiară, autoritățile maghiare au luat legătura cu consulatul britanic care a procedat la identificarea celor doi. După ce s-a confirmat identitatea acestora cei doi au fost încarcerați.

Chiar dacă cei doi au fost reținuți pe teritoriul maghiar, într-un tren internațional, nu poate fi trecut cu vederea  faptul că trenul se îndrepta spre București și cel mai probabil destinația celor doi era undeva în România, gara unde cei doi au fost arestați fiind foarte aproape de granița cu țara noastră.

Poate fi acesta un semnal că organizațiile teroriste au luat în calcul să desfășoare acțiuni în România? Să sperăm că nu!

sursa:ro.blastingnews.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.