Alertă maximă în România! Sunt bani falşi pe piaţă. Poliţia a intervenit în forţă

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au efectuat mai multe percheziții în județul Bihor la mai multe persoane bănuite că ar fi pus în circulație bancnote euro contrafăcute pe teritoriul României.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – iulie 2020, membrii grupării ar fi abordat diverși comercianți, în special din zonele rurale ale județelor Alba, Bihor și Hunedoara și ar fi făcut cumpărături cu bancnote contrafăcute, pentru care ar fi propus schimburi valutare la cursuri avantajoase”, se arată în comunicatul polițiștilor.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat telefoane mobile, cartele SIM și diverse bunuri, în legătură cu care există suspiciunea că provin din activități infracționale.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Cinci suspecți au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri.

„Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni și a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La aceasta au luat parte și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bihor, precum și polițiști de la serviciile pentru acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba și Bihor”, se mai arată în comunicat.

Sursa: antena3.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.