ALERTA MAXIMA! Rusia testează o dronă nucleară. “Arma Apocalipsei” ar putea lovi litoralul României.video

ALERTA MAXIMA! Rusia testează o dronă nucleară. “Arma Apocalipsei” ar putea lovi litoralul României.video
drona subacvatica ruseascaSurse de la Kremlin au dezvăluit că s-a început testarea unei drone subacvatice cu capacităţi nucleare, ce ar putea fi folosită în Marea Neagră.

VEZI: PREMIERA! Antalya 2019 cu AVIONUL direct din BAIA MARE!!

Sursele au dezvăluit pentru agenţia oficială de presă TASS că drona subacvatică, botezată Poseidon, este deja în teste. Existenţa acestei arme a fost dezvăluită pentru prima dată chiar de către Vladimir Putin, în discursul său despre starea naţiunii.

Încă din ianuarie, un raport al Pentagonului a dezvăluit că Rusia este în posesia unei drone nucleare subacvatice, capabilă să ducă o ogivă nucleară. Un oficial american a avertizat cu acel prilej că Rusia și-a diversificat capacitățile nucleare, având un avantaj strategic asupra SUA.

Dispozitivul ar putea, de asemenea, să fie imposibil de interceptat dată fiind viteza sa, estimată la 24.000 km/h, astfel că mulţi analişti au declarat-o o „armă a Apocalipsei”.
Ruşii au precizat că drona este deja în teste, fiind transportată de un submarin. Ea face parte din programul de înarmare a Rusiei pentru perioada 2018-2027, dar ar urma să intre rapid în dotarea flotei Kremlinului.

Drona putea fi folosită pentru atacuri nucleare cu încărcături de 2 megatone asupra bazelor navale, dar şi grupurilor portavioane inamice. Specialiştii spun că astfel de atacuri ar distruge complet porturile ţărilor vizate – SUA şi aliaţii acestora, printre care şi România.sursa:stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.