Alertă meteo: Cod galben pentru ploi și vijelii.Local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general între 45 și 55 km/h

Meteorologii ANM a emis o INFORMARE METEO pentru intervalul 18 aprilie, ora 10 – 20 aprilie, ora 09. Vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării, iar pe parcursul nopților, în regiunile intracarpatice și zonele deluroase, pe alocuri se va produce brumă.

Joi (18 aprilie), temporar va ploua în jumătatea de nord a teritoriului și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitățile de apă vor fi de 15…20 l/mp. Local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general între 45 și 55 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali de 60…80 km/h. La altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, îndeosebi joi.

Totodată a fost emisă o ATENȚIONARE METEO COD GALBEN pentru intervalul 18 aprilie, ora 10 – 18 aprilie, ora 21 de intensificări ale vântului în județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București.

”În județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București vântul va avea intensificări, cu rafale de 55…65 km/h și izolat de 70 km/h”, a transmis ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.