Alertă meteo COD PORTOCALIU de ninsori și viscol. Vântul va sufla cu peste 100 km la oră. Vezi zonele vizat

Alertă meteo COD PORTOCALIU de ninsori și viscol. Vântul va sufla cu peste 100 km la oră. Vezi zonele vizat

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă alertă cod portocaliu de ninsori și viscol pentru zona montană din centrul țării.

Alertă meteo COD PORTOCALIU de ninsori și viscol. Vântul va sufla cu peste 100 km la oră

Ninsori și viscol în următoarele ore în România. ANM a actualizat AVERTIZARE AMETEOROLOGICĂ COD GALBEN. Astfel, în intervalul 18 ianuarie, ora 14 – 19 ianuarie, ora 18, se vor semnala intensificări ale vântului și cantități importante de precipitații.

În zona montană și submontană a județelor Mehedinți, Gorj, Vâlcea și Argeș, temporar va ploua, iar la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații mixte și se vor acumula cantități de precipitații în general de 25…40 l/mp.

La altitudini de peste 1800 m în Carpații Meridionali și în Munții Apuseni, temporar vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 80…90 km/h și va fi viscol.

În Dobrogea, local și temporar, vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze în general de 55…65 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi pentru perioade mai scurte de timp și în restul zonei montane, precum și în vestul țării.

De asemenea, a fost emisă alertă COD PORTOCALIU pentru intervalul 18 ianuarie, ora 23 – 19 ianuarie, ora 18 de viscol la altitudini de peste 1800 m în Carpații Meridionali.

”La altitudini de peste 1800 m în Carpații Meridionali vor fi intensificări puternice ale vântului, cu rafale de peste 100…110 km/h și va fi viscol, iar vizibilitatea redusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.