ALERTĂ: Români JECMĂNIȚI cu MII de EURO! Formularul ți se va trimite și ție! IMAGINI cu formularul fals în articol

ALERTĂ: Români JECMĂNIȚI cu MII de EURO! Formularul ți se va trimite și ție! IMAGINI cu formularul fals în articol

Noi metode de înșelăciune au fost testate pe români! Foarte mulți au luat deja țeapă. Poți pierde mii de euro dintr-un foc.

Au apărut noi metode prin care se dau țepe românilor. GIA Consulting și IUHASZ Asociații transmite o avertizare cu privire la o nouă metodă de înșelăciune destul de răspândită.

Compania DAD Deutscher Adressdienst GmbH, sub pretextul recentelor reglementări privind protecția datelor, trimite românilor formulare prin poștă în cadrul căruia trebuie completate datele companiei.

Respectivul formular precizează că trimiterea acestuia se face pentru a fi în deplină concordanță cu dispozițiile noului Regulament European privind protecţia datelor. De asemenea, se solicită trimiterea formularului pe adresa de email: info@eu-reg.eu.

Cei care completează acest formular cu datele companiei și îl trimit pe adresa de email precizată, plasează o comandă, fără să își dea seama, către DAD Deutscher Adressdienst GmbH.

Comanda prevede ca respectiva companie să publice un anunț publicitar pe site-ul acestora, contra unui cost anual de 977 de euro.

Contractul prevede că se va desfășura pe o perioadă de 3 ani, iar în cazul în care nu se solicită rezilierea, se va prelungi automat, informează DCNews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.