Alessandro cere ajutor! O borșeancă l-a lăsat cu inima frântă și portofelul gol!

despartire1Pe mailul redacției ne-a scris Alessandro, un italian care locuiește în apropiere de Milano și care imploră ajutor în a-și găsi iubita originară din Borșa, care l-a abandonat pe neanunțate în Italia și s-a întors acasă. Doar că, potrivit lui Alessandro, fata nu a plecat cu ”mâna goală” ci a luat tot ce a găsit de valoare prin casă, folosind în acest scop o dubă pentru transport și complici care să o ajute. ”Numele meu este Alessandro, locuiesc în apropierea Milano, și aș dori să explic povestea mea.

Am fost vreme de un an și jumătate într-o relație cu o fată româncă. Am fost și sunt foarte îndrăgostit de ea. Luni a furat totul de la domiciliu în timp ce am fost la locul de muncă și a dispărut, revenind în țara sa, România, mai exact în orașul natal, Borșa. Am dat totul pentru această femeie și am aflat în aceste zile o serie de lucruri urâte despre trecutul ei, lucruri pe care le-am negat sau omis mereu. În plus au existat o serie de trădări și un comportament imoral față de mine și familia mea, care a primit-o și îngrijit-o ca pe o fiică.

Mulți prieteni români mă ajută în această perioadă, pentru că eu sper în continuare să rezolvăm amiabil această situație. Am depus o plângere în Italia, dar am anunțat și poliția din România, fiindcă atunci când a plecat mi-a luat lucrurile personale. Știu totul despre ea, am datele actelor de identitate românești, cunosc adresa casei unde locuiește în Borșa și sunt sigur că este acolo cu toate lucrurile mele. Chiar numărul de înmatriculare al dubei pe care l-au folosit pentru a fura totul îl cunosc. Sunt multe pe care i le-aș putea reproșa, am ajutat-o în repetate rânduri, dar acum vreau doar să recuperez ce a luat fără să aibă permisiunea mea.

Am scris că poate într-un fel ma puteti ajuta. Pentru că nu este corect ca toți românii să plătească această situație care mie mi-a creat un prejudiciu nedorit și supărător. Eu știu că românii sunt oameni cinstiți și buni, oameni harnici, nu ca prietena mea care a fost cu mine doar din interes.

Acum tot ce vreau e să-mi recuperez lucrurile și să nu fiu nevoit să merg mai departe. Și, mai mult, sper că borșenii îi vor explica că a greșit și că astfel de oameni ca ea, care se pretează la hoții, distrug imaginea celorlalți români cinstiți care lucrează în Italia”, a concluzionat Alessandro în mailul trimis pe adresa redacție. Încă nu a dorit să divulge numele fostei iubite și nici fotografii cu ea, în speranța că dacă va vedea acest articol, va alege de bună-voie să înapoieze italianului lucrurile sustrase, fără a fi nevoie să fie implicată poliția și mai mult și din dorința de a evita un scandal mediatic.

N.R. Facem precizarea că declarația lui Alessandro a fost revizuită de redacția noastră, deoarece italianul s-a exprimat într-o română nu foarte clară, dar mesajul lui a fost ușor de înțeles.

 

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.